Известие

Collapse
No announcement yet.

старите емблеми на алфа по-издръжливи.. доказателство за качеството от миналото ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еми нормално аз съм се примирил с това , че предната ми емблема ще е избеляла..., иначе задната я бива само малко е почнала да се бели найлоновото покритие нз що ... оф тез емблеми мама им ... кой ги е мислил такива криви и човек да се чуди ко да ги прай ПФФ, то колегата по горе беше прав ае ги мятаме за скрап.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Някъде един колега беше писал че сложил отгоре цветна лепенка и станало супер...
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Мойта и отпред и отзад е избеляла
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Според мен се правят доста добри пари от резервни емблеми.
          Ето нещо по темата:
          Attached Files
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ето още едно доказателство.Преди 2 седмици си бях в България и този път не забравих да си взема емблемата от 20 годишната 164-ка и да я лепна на 166-та.Еи го е резултата.
            Attached Files
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
              Ето още едно доказателство.Преди 2 седмици си бях в България и този път не забравих да си взема емблемата от 20 годишната 164-ка и да я лепна на 166-та.Еи го е резултата.
              То май така ще направим всички за срамотата от 20 годишни и нагоре Алфи да взимаме емблемите и да ги слагаме на нашите "нови" красавици
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мойта задната е тръгнала ами предната си е читава и не е сменяна (доколкото знам)!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Значи по общото мнение си карал повече назад отколкото напред
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

задната ми е перфектна но отпред е тръгнала леко....
                    п.с. представих си 8С с избелели емблеми
                    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                      Някъде един колега беше писал че сложил отгоре цветна лепенка и станало супер...
                      от началото на годината съм я сложил и не е мръднала

както се вижда на снимката е маалко мъничка лепенката и ако има още цвят по емблемата ще личи
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                      sigpic

Comment

моята е от '92 и предната е много запазена ,ама задната е тръгнала да избелява
                        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                          ти си със 145/6 нали в тоя случай само отпред можеш да си сложиш,нали?
                          Да на 146-цата отпред е с 75-цова но мисля че и отзаде може да си залепя и без това не я ползвам тая ключалка

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                            Значи по общото мнение си карал повече назад отколкото напред
                            Когато я купих се беше олюпил лака най-отгоре и започна да влиза малко вода и лека по лека да се прецаква

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

При мен е (беше) обратното - отзад като нова, само дето предишния собственик я е одраскал странично по златното с ключа (така става, когато не я отвориш до края и припокрива отвора за ключа). Но на предната първоначално се отслои прозрачното покритие (лак ли е, силикон ли - като ципа някаква изглеждаше). След едно по-дълго пътуване на една бензиностанция забелязах, че е издухано някъде. Веднага свалих цялата решетка, избърсах емблемата много внимателно само с тоалетна хартия - никакви разтворители или вода - и и теглих 3 ръце прозрачен акрилен лак. Заспа, като нова е, само с единствената разлика че буквите и др., които са били (мисля) златни, сега са с блестящ метален цвят. Общо взето извода е - направи си сам, за да знаеш кого до псуваш .
                              sigpic
                              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Working...
                              X